Trop is te veel! Supporters Ajax sturen bestuur duidelijke boodschappen en hebben één eis

Trop is te veel! Supporters Ajax sturen bestuur duidelijke boodschappen en hebben één eis
Foto: © photonews

Als je het dit seizoen nog niet echt gevolgd hebt en je bekijkt het klassement in de Eredivisie val je waarschijnlijk achterover. Ajax staat voorlaatste! En na de nederlaag tegen Utrecht is de maat vol voor de supporters.

De situatie is - zoals u wellicht wel weet - licht ontvlambaar. Ajax verloor tegen Utrecht voor de vierde keer op rij, de rode lantaarn is niet ver weg meer. De fans van de Amsterdammers wachten nu al twee maanden op een overwinning.

Het bestuur van Ajax sprak onlangs nog zijn vertrouwen uit in trainer Maurice Steijn, maar de supporters vinden dat hij de eer aan zichzelf moet houden. Verschillende supportersclubs stuurden een bericht waarin ze Steijn vragen om zelf op te stappen.

Als dat niet gebeurt, willen ze dat de raad van commissarissen snel zelf die beslissing neemt, liefst nog voor het duel met Brighton. "Zelfs met deze spelers, waarvan veertien internationals, hoor je niet op de zeventiende plek te staan", klinkt het. En u weet hoe het eerder dit seizoen al escaleerde...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties