Bredene neemt revanche en scoort liefst 12(!) keer tegen Staden

Bredene neemt revanche en scoort liefst 12(!) keer tegen Staden
Foto: © photonews

Ook in de tweede nationale van het vrouwenvoetbal zijn we opnieuw begonnen aan een nieuw seizoen. De speeldag van afgelopen weekend leverde opnieuw vuurwerk op.

Ondertussen is de winterstop in tweede nationale weer helemaal voorbij. Bredene had meteen na Nieuwjaar zijn eerste punten van het seizoen verloren en dus aasden ze tegen Staden op revanche. En die zouden ze ook enorm zwaar pakken.

Tine Blomme zorgde voor een hattrick in de West-Vlaamse derby, ook andere oude bekenden uit de Super League Julie Meseure en Charlien Ver Eecke deden de netten twee keer trillen. Topschutter Machteld Vandenbroucke pakte uit met nummers 37 én 38 van het seizoen, in totaal werd het liefst 12-1 voor de kustploeg.

Kloof wordt groter na puntenverlies van Borsbeke

Borsbeke blijft tweede in de stand, maar staat na puntenverlies nu op zeven punten van de leider. In de topper tegen nummer drie Herent werd het 1-1. Hanne Kristin Declercq scoorde snel voor Herent, Ines van Der Biest maakte halfweg de tweede helft gelijk.

Wolvertem-Merchtem, Famkes-Merkem en Drongen wisten de drie punten te pakken, terwijl Kester-Gooik en Mazenzele-Opwijk het op een 0-0 gelijkspel hielden.

Het overzicht:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties