Zouden ze al wat spijt hebben? AC Milan-coach Pioli haalt loftrompet boven voor Charles De Ketelaere

Zouden ze al wat spijt hebben? AC Milan-coach Pioli haalt loftrompet boven voor Charles De Ketelaere

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag staat er een leuke wedstrijd op de planning voor Charles De Ketelaere. De jonge Belg neemt het met Atalanta op tegen AC Milan, de club die hem verhuurt.

In augustus 2022 plukte AC Milan Charles De Ketelaere weg bij Club Brugge. CDK speelde er 40 wedstrijden zonder doelpunt te maken, maar gaf wel één assist. 

Een jaartje later wordt hij uitgeleend aan Atalanta waar hij nu enorm veel indruk maakt. In 28 wedstrijden stond hij al 10 keer aan het kanon en kon hij zeven assists geven. De laatste tijd druipt het zelfvertrouwen van hem af.

AC Milan-coach Stefano Pioli ziet dat De Ketelaere enorm goed bezig is. Zou hij de Rode Duivel nu niet liever zelf in zijn ploeg hebben?

"Hij doet het ongelofelijk goed. Ik herinner me de blikken toen ik zei dat Charles effectief kwaliteit heeft. En dat Maldini en Massara geen kemel hadden geslagen met zijn transfer", vertelde hij volgens Het Laatste Nieuws op zijn persconferentie.

Hij looft ook het werk Atalanta-coach Gian Piero Gasperini. "Er zijn talloze voorbeelden van spelers die het moeilijk hebben tijdens hun beginperiode in Italië. Gasperini levert goed werk. Daar moeten we hem voor feliciteren. Hij zorgt ervoor dat De Ketelaere offensief meer ruimte heeft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties