Topschutter steeds meer onhoudbaar: zware klus voor Club Brugge

Topschutter steeds meer onhoudbaar: zware klus voor Club Brugge
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de strijd om Kevin Denkey is het laatste woord nog lang niet gezegd. Steeds meer ploegen roeren zich voor de huidige topschutter in de Jupiler Pro League.

Met 22 goals in de Jupiler Pro League is Kevin Denkey stilaan onmisbaar voor Cercle Brugge. In de strijd om play-off 1 kan de topschutter zeker nog van waarde zijn de komende weken. Club Brugge ziet wel wat in de Togolese spits van De Vereniging en polste al uitdrukkelijk naar de voorwaarden. Maar er zijn veel kapers op de kust, zo blijkt uit diverse bronnen.

Lille, Lyon en Rennes gaven eerder al blijk van interesse, nu zijn ook teams uit Engeland, Spanje en Duitsland vokgens Ekrem Konur in de dans gesprongen. En dus zouden ze bij De Vereniging de prijs gerust kunnen opdrijven. 

Vele kapers op de kust voor Kevin Denkey, prijs opgedreven

Voor Club Brugge wordt het op die manier steeds moeilijker om Denkey in te gaan lijven. Zij moeten op zoek naar een opvolger voor Igor Thiago, die komende zomer zal verkassen naar het Engelse Brentford. 

Ondertussen blijft de naam luidop gonsen in de wandelgangen bij steeds meer clubs. Cercle gaf ondertussen al aan minstens tien miljoen euro te willen vangen voor de aanvaller. Mogelijk mikken ze zelfs op een bedrag richting de vijftien miljoen euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties