Opvallend moment op persconferentie wanneer coach vindt dat titelrace gedaan is: "Van harte gefliciteerd"

Opvallend moment op persconferentie wanneer coach vindt dat titelrace gedaan is: "Van harte gefliciteerd"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdagavond namen Borussia Dortmund en Bayern München het tegen elkaar op. Dortmund won Der Klassiker uiteindelijk met 0-2.

Zaterdagavond kregen met Bayern München-Borussia Dortmund een leuk affiche te zien. Uiteindelijk werd het net iets minder spannend dan voordien gedacht.

Karim Adeyemi, die in München geboren werd, kon Dortmund al na 10 minuten op voorsprong zetten. Bayern had nadien heel de wedstrijd het meeste balbezit maar kon er weinig mee doen. 

Uiteindelijk was het Julian Ryerson die met een stevige knal de score verdubbelde. Uiteindelijk werd die 0-2 ook de eindstand, waardoor Dortmund voor het eerst in tien jaar Der Klassiker wint op het veld van Bayern.

Thomas Tuchel geeft het op

Opvallend moment wel op de persconferentie nadien. Bayern München-coach Thomas Tuchel, die na dit seizoen stopt bij de Duitse topclub, lijkt de titelstrijd helemaal op te geven.

"We hoeven de punten niet meer te tellen, de titelrace is voorbij. Van harte gefeliciteerd, Leverkusen", klonk het volgens Sporza bij Tuchel.

Bayern München staat tweede in de Bundesliga met 60 punten, terwijl Bayer Leverkusen comfortabel leider is met 73 punten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties