📷 Binnenkort carrièreswitch? Charles De Ketelaere straalt op cover van Italiaans modemagazine met 'Duivelse' outfit

📷 Binnenkort carrièreswitch? Charles De Ketelaere straalt op cover van Italiaans modemagazine met 'Duivelse' outfit
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Charles De Ketelaere is momenteel goed bezig bij Atalanta. Hij wordt momenteel uitgeleend aan de club, en scoorde er afgelopen weekend alweer.

Charles De Ketelaere is weer helemaal zichzelf bij Atalanta Bergamo. In 39 wedstrijden scoorde hij al elf doelpunten en gaf hij acht assists. Goed om afgelopen seizoen bij AC Milan te doen vergeten.

Maar bij zijn transfer naar Italië komt meer kijken dan alleen voetbal. In het land hangt er namelijk ook een hele mode cultuur. En daar heeft ook CDK nu van mogen proeven.

De 23-jarige aanvaller komt altijd goed verzorgd voor de dag, en dat hebben ze in Italië nu ook opgemerkt. De Ketelaere straalt op de cover van het modeblad Icon Magazine.

Op een eerste foto draagt hij een mooi wit pak, terwijl hij op de tweede foto een geopend rood hemd draagt. Dat combineert hij met een even rode short. Een verwijzing naar de Rode Duivels?

Morgen verschijnt er een interview in het magazine. "Als kind droomde ik ervan om te tekenen bij een grote historische club, en toen ik dat deed, was ik dolblij", vertelde hij onder meer bij Icon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties