'Carl Hoefkens op voorsprong om trainer te worden bij deze Belgische eersteklasser'

'Carl Hoefkens op voorsprong om trainer te worden bij deze Belgische eersteklasser'
Foto: © photonews

De komende weken en maanden zullen heel wat ploegen uit de Jupiler Pro League een nieuwe trainer krijgen. Dat is ook bij KV Mechelen het geval.

De stoelendans van trainers bij Belgische clubs zal ook richting volgend seizoen blijven doorgaan. Ook bij KV Mechelen komt er voor de volgende jaargang in de Jupiler Pro League een nieuw gezicht aan het hoofd.

Volgens La Dernière Heure zijn Carl Hoefkens en Jonas De Roeck de grote kanshebbers om bij KV Mechelen de nieuwe trainer te worden. Hoefkens zou lichtjes op voorsprong liggen, als we de Waalse krant mogen geloven.

Hoefkens zit sinds 31 december van vorig jaar zonder job toen hij ontslagen werd bij Standard. Hij werd toen aan de kant geschoven na een 3-0-nederlaag tegen… KV Mechelen. Hoefkens werd al gelinkt aan Zamalek, maar die job ging naar José Gomes.

Ook Jonas De Roeck werd in december ontslagen in de Jupiler Pro League, maar toen bij Westerlo. Hij promoveerde met de club naar de hoogste afdeling, maar dit seizoen liep het veel minder. Rik De Mil wist met de Kemphanen het behoud af te dwingen, maar werd toen ontslagen na de salonremise tegen KRC Genk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties