Beerschot-Wilrijk zet Oosterzonen in twee minuten opzij en blijft winnen op verplaatsing

Tim Bex
Tim Bex
| 20 reacties

Beerschot-Wilrijk speelde zaterdagavond op verplaatsing op het veld van Oosterzonen. De leider uit de hoogste amateurliga won met 0-2 en blijft daarmee buitenshuis winnen.

Het was niet eenvoudig voor Beerschot-Wilrijk in de eerste helft. De kansen volgden elkaar tegen sneltempo op, maar het leer wou maar niet in doel verdwijnen. In de tweede helft bleef Beerschot-Wilrijk doorgaan op zijn elan en scoorden ze in minuut 55 en minuut 57 respectievelijk de 0-1 en de 0-2. De doelpunten komen op naam van Alexander Maes en Hernan Losada.

Beerschot-Wilrijk kan na deze zege wel een heel straffe statistiek voorleggen. De leider won al zijn zeven matchen van dit seizoen buitenshuis. En als dat nog niet straf genoeg is: op verplaatsing kregen ze ook nog geen enkel doelpunt tegen. Straf!