socReal Sociedad
atlAtlético Madrid
1-0
Datum: 02/10/2004 22:00
Competitie: La Liga
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Estadio Anoeta San Sebastian
Voorbeschouwing 6e speeldag Primera Division
Nils Vanbellingen
| 0 reacties
Voorbeschouwing 6e speeldag Primera Division
Foto: © SC

Vanavond trekt leider Valencia voor de zesde speeldag van de Primera Division naar middenmoter Betis. Valencia moet het echter stellen zonder Vicente, de man in vorm. Vicente verstuikte tegen Werder Bremen zijn enkel en zal twee weken buiten strijd zijn. Aimar, Ayala, Gonzalo en Rufete revalideren nog steeds van hun blessures en zullen er evenmin bij zijn. Fiore en Mista zijn er wel weer bij. Real Sociedad krijgt Atletico Madrid over de vloer. De thuisploeg hoopt zijn eerste zege van het seizoen binnen te rijven. Bij Atletico moeten Ibagaza, Luccin en Salva verstek geven wegens blessure. Perea is geschorst.

De topper van de zesde speeldag vindt echter pas zondag plaats: Real Madrid ontvangt dan Deportivo La Coruña. Beide ploeg kenden allesbehalve een goede competitiestart, en het woord crisis was de laatste weken dan ook niet vreemd bij de twee ploegen. Maar terwijl de Madrilenen eerder deze week in de Champions League zich op karakter voor bij Roma knokten, ging Depor roemloos ten onder bij Monaco. Het voordeel is dus voor Madrid, hoewel de Koninklijke niet op Ronaldo kan rekenen vanwege een hamstringblessure. Trainer Remón wil niet zeggen wie de plaats van de Braziliaan zal innemen, maar in de Spaanse pers wordt getipt op Michael Owen. Bij Depor maakt Diego Tristan eindelijk zijn wederoptreden.

Barcelona zou zondag op papier weinig problemen moeten hebben met Numancia, maar toch waarschuwt Rijkaard voor onderschatting: "Het wordt geen makkie, zoals sommigen beweren. Het wordt hard werken, want Numancia zal op en top gemotiveerd zijn tegen ons." 

Verder is er nog Albacete-Espanyol, ontvangt Malaga Osasuna, geeft Santander Sevilla partij, trekken de Basken van Bilbao naar Getafe, krijgt Levante Mallorca over de vloer en speelt Villareal thuis tegen Zaragoza.

PRIMERA DIVISION, 6E SPEELDAG:

Zaterdag 02 oktober:
Real Betis - Valencia  20.00u
Real Sociedad - Atletico Madrid  22.00u

Zondag 03 oktober:
Getafe - Athletic Bilbao  17.00u
Malaga - Osasuna Pamplona  17.00u
Albacete - Espanyol Barcelona  17.00u
Levante - Real Mallorca  17.00u
Villareal - Real Zaragoza  17.00u
Racing Santander - Sevilla  17.00u
FC Barcelona - Numancia  19.00u
Real Madrid - Deportiva La Coruña  21.00u

Meer nieuws