depDeportivo
socReal Sociedad
Datum: 01/06/2013 21:00
Competitie: La Liga
Speeldag: Speeldag 38
Stadion: Estadio Municipal de Riazor La Coruna
Wie pakt het laatste Champions League-ticket in Spanje?
Frank Deckers
| 0 reacties
Wie pakt het laatste Champions League-ticket in Spanje?
Foto: © SC

Morgenavond vindt de laatste speeldag van de Primera Division plaats. Barcelona is al lang kampioen, maar Valencia en Real Sociedad maken allebei nog kans op het laatste Champions League-ticket. Er strijden ook nog vier ploegen voor het behoud.

Wie gaat het laatste Champions League-ticket bemachtigen? Dat is de grote vraag die iedere voetballiefhebber zich morgen stelt. Als Valencia wint is de ploeg van Ernesto Valverde zeker van het laatste ticket, maar bij een gelijkspel wordt het bang afwachten voor Valencia.

Sociedad heeft twee punten minder, maar ze hebben wel een beter doelpuntensaldo. Als Sociedad wint en Valencia verliest is de kans zeer groot dat Sociedad zich plaatst voor de Champions League.

In het onderste deel van de Primera Division is het nog spannender. Real Mallorca, Real Zaragoza, Celta De Vigo en Deportivo staan allemaal op twee punten van elkaar waardoor iedere ploeg nog kans maakt om te degraderen. Deportivo maakt het meeste kans om volgend seizoen nog in de Primera Division te spelen aangezien de ploeg het meeste punten heeft van de vier.

Wie denkt u dat het laatste Champions League-ticket gaat bemachtigen? Gaat Valencia toch nog de Champions League halen dankzij winst tegen Sevilla? Als u 60 euro inzet via UNIBET kan het gokje u 126 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws