itaItalië
braBrazilië
Datum: 22/06/2013 21:00
Competitie: Confederations Cup
Speeldag: Speeldag 3
Groep A: Wie wordt groepswinnaar?
Groep A: Wie wordt groepswinnaar?
Foto: © SC

Na twee speeldagen in groep A van de Confederations Cup is het al duidelijk dat Italië en Brazilië doorgaan naar de halve finales. Ze strijden onderling om de groepswinst.

Vooraf werd ernstig getwijfeld aan de paraatheid van met name de Brazilianen. In de vele oefenwedstrijden ging het niet van harte voor het thuisland, maar Neymar heeft de voorbije week bewezen meer te zijn dan een youtube-voetballer. Zowel tegen Japan als tegen Mexico zette hij zijn land op weg naar de drie punten, zodat Brazilië nu al zeker is van de halve finales.

Italië gaat in de heruitgave van de WK-finale van 1994 op zoek naar de volle buit om alsnog de groepswinst te pakken, want qua doelsaldo is Brazilië aan de bovenhand. Of wordt het net als toen 0-0? Dan kan je met 60 euro maar liefst 660 euro binnenrijven dankzij Unibet.

Mexico en Japan spelen een compleet overbodig duel om plaats drie in de groep, al zullen beide teams wel met een goed gevoel deze Confederations Cup willen verlaten. Japan is al geplaatst voor het WK, Mexico kan zeker wat vertrouwen gebruiken naar september toe.

Stel nu uw bonus van 60 euro veilig op Unibet! Registreer je op www.unibet.be/voetbalkrant en verdien zomaar geld. Wordt het een boeiend duel tussen Italië en Brazilië? Als er meer dan 4 doelpunten vallen, levert je gratis bonus van 60 euro al 420 euro op. Speel dus zeker mee.

Meer nieuws

Confederations Cup