antAntwerp
lieLierse SK
0-1
0-2
22' Dylan De Belder (pen)
1-2
Datum: 09/09/2016 20:30
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Bosuil
Antwerp beseft: "Door puntenverlies op Union hebben we maar 1 opdracht meer tegen Lierse"
Dirk Pieters
| 0 reacties

Antwerp gaat op zoek naar driepunter tegen Lierse

Antwerp beseft: "Door puntenverlies op Union hebben we maar 1 opdracht meer tegen Lierse"

Het is al van 2008 geleden dat Antwerp nog eens kon winnen van Lierse. Toen werd het 3-0 voor The Great Old. "Het is lang geleden, maar statistieken zijn er om te kloppen", weet coach Vanderbiest.

Op het persmoment van Antwerp gaf hij aan dat het tijd is om nog eens te winnen van Lierse. De 3-0 van acht jaar geleden zou wel eens een opvolger verdienen.

Er staat na de 1-1 in Union ook iets meer druk op de ketel. "We hebben 1 opdracht en dat is winnen. Winst op Union had ons nu 7 op 12 gegeven, nu zijn we echt wel verplicht om te winnen."

Steve Colpaert: "Lierse heeft misschien wel een van de best voetballende ploegen"

Ook kapitein Steve Colpaert ziet de match tegen Lierse als een moeilijk: "Misschien hebben ze wel een van de best voetballende ploegen. Ze zijn net als wij titelfavoriet, maar laten het ook wat schieten voorlopig."

Wie pakt de punten op Den Bosuil? Je kan het duel ook LIVE bekijken:

Een gokje op de thuisploeg kan je meteen 126 euro opleveren als je kiest voor onze gratis bonus van 60 euro. En de bezoekers kunnen je zelfs 204 euro doen winnen.

Vrijdagavond begint het al met Antwerp tegen Lierse, de rest van het weekend kan je via UNIBET TV ook kijken naar de andere matchen van 1B. Mis het dus ZEKER NIET!

Meer nieuws

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK