cluClub Brugge
staStandard
Datum: 20/03/2016 16:00
Competitie: Beker van België
Speeldag: Finale
Stadion: Koning Boudewijnstadion
Club Brugge en Standard slijpen de messen voor een zinderende finale
Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties

Dé dag! Lost Club de verwachtingen in? Of verrast Standard?

Club Brugge en Standard slijpen de messen voor een zinderende finale
Foto: © Photonews

Koning Voetbal zakt vandaag af naar het Koning Boudewijnstadion. Club Brugge en Standard strijden om de gouden plak. Moeten we nog uitleggen dat er heel veel op het spel staat?

En niet in het minst voor de Rouches. Standard greep naast een PO1-ticket en kan via de Beker van België glans geven aan het seizoen. "Maar ik voel geen extra druk", aldus Yannick Ferrera.

Victor Valdés behoudt het vertrouwen tussen de palen, terwijl Standard er alles aan doet om Eyong Enoh klaar te stomen voor de finale. Verder zal Mathieu Dossevi de Luikse boel moeten forceren.

Club Brugge begint dan weer in een zetel aan de eindstrijd. De West-Vlamingen beginnen als leider aan de nacompetitie en kunnen hun tweede Croky Cup in twee seizoenen pakken.

Bovendien kan Michel Preud'homme zijn sterkste elftal de wei in sturen. "Ik vind het niet erg dat mensen ons naar voren schuiven als de favoriet, maar in een finale tussen Club Brugge en Standard is het voor beide ploegen van moeten."

Wil jij de uitslag van de wedstrijd voorspellen?

Twee weken lang genieten nieuwe Unibet klanten van een verbeterde welkomstpromotie: een 100% Risicovrije Weddenschap tot €60. Wie zich inschrijft bij Unibet vanaf dinsdag 8 maart, een storting maakt, en een eerste, verliezende weddenschap plaatst, ontvangt daarbij een risicovrije weddenschap van hetzelfde bedrag, tot €60.

Spelers die hun eerste weddenschap winnen, ontvangen simpelweg hun inzet en winst. Indien een eerste weddenschap verliezend is, ontvang je de verloren inzet terug, tot een bedrag van €60, als bonusgeld. Deze actie zal de 300% tot €60 welkomstbonus tijdelijk vervangen.

Meer nieuws