zwaZulte Waregem
gntKAA Gent
Datum: 11/09/2011 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Regenboogstadion
Live Rafinha meteen in basis van AA Gent
Melissa Maes
| 0 reacties
Rafinha meteen in basis van AA Gent
Foto: © SC

De laatste wedstrijd van de zesde speeldag gaat tussen Zulte Waregem en AA Gent. Mits winst kunnen de bezoekers opnieuw hun koppositie veroveren. De thuisploeg telt voorlopig zes punten uit vijf wedstrijden. Te weinig voor deze ambitieuze club.

Zulte Waregem – AA Gent is steeds een wedstrijd met veel inzet. Beide clubs proberen ieder seizoen een stap dichter te zetten richting de top van het Belgisch voetbal. De bezoekers maken voorlopig hun ambities waar.

AA Gent haalde in de laatste week van de transferperiode Brüls en Rafinha binnen. Die laatste staat vanavond meteen in de basis.  De zestienjarige Raman is voor het eerst opgenomen in de selectie van blauw-wit en start op de bank.De thuisploeg haalde in extremis Maazou terug naar de Belgische competitie. De huurling van CSKA Moskou is in ieder geval speelgerechtigd voor de partij van zondagavond, maar zal op de bank starten.

Zulte Waregem-coach Kalezic moet vier spelers missen: Skulason, D’Haene, Habibou en Sterckx. Niets vergeleken met het gemis dat Sollied heeft bij AA Gent. Arzo en Ljubijankic zitten hun schorsing uit. Daarnaast zijn N’Diayé, Lepoint, Myrie, Van Der Bruggen, Wallace en Mboyo geblesseerd.

Volg de wedstrijd live via je favoriete voetbalwebsite.

Vermoedelijke opstellingen:
Zulte Waregem:
Bossut, De fauw, Dachelet, Maréval, Minne, Chevalier, Colpaert, Delaplace, Matton, Trajkovski en Rossini
AA Gent: Jorgacevic, Rafinha, Baric, Melli, Suler, Thijs, Jørgensen, Smolders, Soumahoro, Coulibaly en El Ghanassy

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

AA Gent is favoriet. Een gokje op Zulte Waregem daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.
 

Steekt AA Gent de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 375 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Zulte Waregem wint u 397,50 euro.

Meer nieuws