Datum: 07/10/2012 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Live Standard rekent op Biton, Anderlecht op Iakovenko
Standard rekent op Biton, Anderlecht op Iakovenko
Foto: © SC

Deze namiddag spelen Standard en Anderlecht de eerste Clasico van het seizoen. De twee grootheden van het Belgische voetbal hebben verschillende belangen, want voor Standard kan deze match wel eens grote veranderingen teweeg brengen.

De positie van Ron Jans is na vier verlieswedstrijden op rij immers niet zeker meer. De Rouches missen heel wat spelers en moeten in de aanval rekenen op Dudu Biton, Marvin Ogunjimi zit op de bank. Imoh Ezekiel en Michy Batshuayi zijn er door schorsingen immers niet bij. Sebastien Pocognoli is dan weer weken uit met een blessure. Jelle Van Damme zal waarschijnlijk weer op het middenveld staan. "We moeten winnen tegen Anderlecht", was de algemene teneur deze week in Luik.

Anderlecht kreeg woensdag een tik van Malaga, maar in de competitie hebben de Brusselaars nog niet verloren. John van den Brom heeft ook geen selectieproblemen. In tegenstelling tot de Champions League zal de Anderlechttrainer in Luik ook weer in zijn 4-4-2-systeem kruipen. Met Tom De Sutter dus. Benieuwd ook of Sacha Iakovenko deze keer wel zal mogen starten, want Massimo Bruno kent de laatste weken toch een dipje.

Kijk GRATIS live naar Barcelona - Real Madrid op zondag vanaf 19h50.

Wat denkt UNIBET over Standard-Anderlecht?

Paars-wit is favoriet. Een gokje bij UNIBET op de Rouches daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Standard met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 295 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Anderlecht strijkt u 225 euro op.

Meer nieuws