Datum: 03/08/2013 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: King Power at Den Dreef
Live Genk maakt het koud af: 0-3!
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Genk maakt het koud af: 0-3!
Foto: © SC

Racing Genk wil zijn titelambities kracht bijzetten door aan het nieuwe seizoen te beginnen met een 6 op 6. Daarvoor moet het vanavond wel voorbij OH Leuven geraken, uitgerekend het team waar de Limburgers vorig seizoen niet tegen konden winnen.

Na de 3-0 zege tegen Oostende trekken de troepen van Mario Been vol vertrouwen naar Den Dreef. Wellicht stuurt de oefenmeester dezelfde elf de wei in die de kustploeg opzij zetten. Monrose is immers nog steeds niet fit, net als Ayub en Schrijvers. Camus zou dan opnieuw op de bank starten.

Voor Been gelden geen excuses. Dat Genk vorig seizoen niet kon winnen tegen OHL, zit hem nog dwars. "Dat waren verloren punten", klinkt het bij de coach die dit seizoen in de race om de titel geen punten meer wil morsen tegen de kleinere teams. 

OHL ging vorige week in de slotfase de boot in op het veld van Kortrijk en wil een 0 op 6 vermijden. Van Geneugden kan geen beroep doen op Raymaekers, Gislason en Vanaudenaerde. Mogelijk brengt hij Ogunjimi ditmaal wel aan de aftrap. Voor hem wordt het, net als voor Logan Bailly, een bijzondere wedstrijd want beiden kenden een uitstekende periode in Genkse loondienst.

Ogunjimi: "Niet zelfde fout als met Mallorca maken"

"Ik beleefde er fantastische tijden, won de beker en de titel, en ken er nog steeds heel veel mensen", zegt Ogunjimi op het virtuele huis van zijn club. De aanvaller kon rekenen op heel wat belangstelling maar koos uiteindelijk voor OHL om zijn carrière nieuw leven in te blazen. "Ik had, met Mallorca, al eens gekozen voor het geld. Die fout wilde ik geen tweede keer begaan."

Beleef de wedstrijd nog intenser!
Schrijf je in bij UNIBET en krijg 60 euro gratis wedtegoed! Met een inzet van 60 euro verdien je 108 euro als favoriet RC Genk de partij wint. Zet je 60 euro in op winst van OHL, dan kan je dat maar liefst 255 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws