zwaZulte Waregem
kvkKV Kortrijk
Datum: 03/08/2013 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Regenboogstadion
Live Skulason zet Zulte Waregem op voorsprong
Skulason zet Zulte Waregem op voorsprong
Foto: © SC

Zulte Waregem en KV Kortrijk gaan op zoek naar hun tweede overwinning op rij. Bij de thuisploeg speelt Junior Malanda - terug van weggeweest - meteen mee en Davy De fauw is kapitein. Volg de wedstrijd hier LIVE ...

Bij Zulte Waregem is er op selectioneel gebied geen probleem. Iedereen is fit en speelklaar. Ook de vorige week geschorste Berrier kan terug opgenomen worden in de kern. Vraag is of bij iedereen de kop op voetbal staat. Mbaye Leye gaf al aan te zullen spelen voor de supporters, maar lijkt weg.

Ook 'ex-kapitein' De fauw zal zich vermoedelijk niet 100% voelen. Het zal lastig zijn om alle neuzen in dezelfde richting te krijgen, al kan de spelersgroep misschien ook wel sterkte putten uit het feit dat ze allemaal zijn gepasseerd in de beslissingen van de recente dagen. 

Selectie Zulte Waregem: Bossut, De fauw, Colpaert, Verboom, Habibou, Hazard, Leye, Berrier, Lendric, Trajkovski, N'Diaye, Naessens, Vandenbroucke, Skulason, Conté, Duplus, Godeau, Bruzzese, Hinostroza, D'Haene, Crimi.  

Bij KV Kortrijk is de rust teruggekeerd, al hadden ook zij tijdens de voorbereiding al wat muizenissen. Op de eerste speeldag hield het de punten thuis zonder echt te schitteren, maar het kan vandaag wel een elan opbouwen. Uitwinst aan de Gaverbeek is niet enkel voor de fans interessant, het zou ook een stap kunnen zijn richting het halen van play-off I. 

Voor Teddy Chevalier wordt het een extra leuk duel. Hij speelde enkele jaren aan de Gaverbeek, maar maakt nu de dienst uit bij KV Kortrijk.

Kan Thorgan Hazard scoren?

Waag een gokje op bij UNIBET. Thorgan Hazard moet alle strafschoppen en vrije trappen geven. Kan hij zijn statistieken opvijzelen? Verdien 202 euro als hij scoort, en zelfs 520 euro als hij het eerste doelpunt maakt. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws