Datum: 17/08/2013 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Live LIVE: El Ghanassy zet Gent op rozen in slotminuten
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
LIVE: El Ghanassy zet Gent op rozen in slotminuten
Foto: © SC

AA Gent ontvangt vanavond Lierse in de eigen Ghelamco Arena. Na de verloren wedstrijd op Anderlecht en voor de clash op Brugge wordt er beter gewonnen in eigen huis. AA Gent moet het alvast zonder David Hubert stellen, Hannes Van Der Bruggen is zijn vervanger.

De middenvelder blesseerde zich op training aan de enkel, waardoor Hannes Van Der Bruggen of César Arzo op de zes terechtkomt. Na een week volop meetrainen verwachten we ook nieuwkomer Brecht Dejaegere in de basiself.

Gent lijkt een haalbaar intermezzo te krijgen tussen de toppers op Anderlecht en Brugge, maar dat speelt volgens Fernandez niet mee. "Je moet gewoon thuis winnen, alle ploegen die een goed seizoen willen draaien moeten haast onverzettelijk zijn in eigen huis."

Het gras in eigen huis, daar schort dan weer iets aan. De hoeken van het veld lijken aangetast door een bacterie.

Selectie Gent: Boeckx, Padt, Cendros, Diogo, Zukanovic, Asare, Arzo, Pirez, Neto, Van Der Bruggen, Lepoint, Vandeputte, Dejaegere, Pedersen, Kage, El Ghanassy, Soumahoro en Kola.

Bij de bezoekers is spits Hazurov de enige ontbrekende speler wegens een blessure. Annab, Bruno, Diomande, Frans, Hairemans, Pauwels, Traore en Verheyen zijn niet geselecteerd. Na een één op negen kan ook Lierse de punten vanavond gebruiken.

Selectie Lierse: Berezovskyi, Bourabia, Corstjens, De Jonghe, Farag, Farssi, Ghaly, Goris, Jääger, Lambot, Losada, Menga, Saïdi, Swinkels, Vercauteren, Wanderson, Wils en Yasser.

Kan Diogo opnieuw scoren?

Schrijf je in bij Unibet UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met een inzet van 60 euro verdien je 750 euro als de voorlopige topschutter van AA Gent opnieuw scoort. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws