Datum: 18/08/2013 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Freethiel
Live Overdreven cijfers nog
Overdreven cijfers nog
Foto: © SC

Waasland-Beveren krijgt straks Anderlecht over de vloer. Verleden seizoen maakten de jongens van Glen De Boeck het de landskampioen bijzonder moeilijk. Zullen ze dat vandaag nog eens overdoen of overtreffen?

De Boeck heeft alvast de beschikking over een nieuwe aanvaller: de Kameroener Aboubakar Oumarou. Voor Jonathan Rowell komt de wedstrijd nog te vroeg na zijn hamstringblessure. En de Fransman Nicolas Godemèche revalideert nog.

Anderlecht doet een paar wijzigingen ten opzichte van vorige week. Door het vertrek van Armenteros zal waarschijnlijk Suarez diep in de spits komen te staan. Zijn plaats op links wordt dan weer ingenomen door de vorige week goed ingevallen Frank Acheampong.

Cyriac heeft dan weer zijn kansen een beetje verkeken na de twee eerste wedstrijden. Hij moet genoegen nemen met een plaatsje op de bank. Misschien naast Anthony Vanden Borre, die er mogelijk voor het eerst bij is.

Beleef de wedstrijd nog intenser!
Schrijf je in bij Unibet UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met een inzet van 60 euro verdien je 84 euro als favoriet Anderlecht de partij wint. Zet je 60 euro in op winst van Waasland-Beveren, dan kan je dat 384 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws