Datum: 02/11/2014 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Het Kuipje
Zet Westerlo thuisreputatie kracht bij?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Zet Westerlo thuisreputatie kracht bij?
Foto: © Photonews

Westerlo pakte dankzij de zege tegen Kortrijk uit met een mooie reeks. Veertig wedstrijden is het nu ongeslagen in het eigen Kuipje. Tegen Oostende ging het in de midweek wat minder en vanavond komt een oude bekende langs.

Beide zaten ze immers vorig seizoen nog in tweede klasse, Westerlo en Royal Mousceron-Péruwelz. Vanavond kijken ze elkaar in de ogen. Een clash tussen twee seizoensrevelaties waarbij Westerlo dat het langste lijkt vol te houden. De laatste weken verloor Moeskroen wat van zijn pluimen.

Bij de thuisploeg regent het wel blessures voorin. Na Aoulad en Gounongbe viel namelijk ook Sherjill MacDonald uit. Koen Van Langendonck zal wel op post zijn. Zijn schorsing gaat maar in bij de match tegen Club Brugge.

Bij Mouscron-Péruwelz speelde Monteyne als Belg tussen de Fransen tot hiertoe elke minuut. Gano, Verstraete en Dhoest rotten weg op de bank of in de tribune en zijn minder opgezet met de Franse keuzes van coach Chihab.

De mot lijkt er ook wat in te zitten bij Moeskroen. Na de al bij al knappe prestatie tegen Lokeren ging het met zware 4-1-cijfers de boot in bij Club Brugge. Op verplaatsing is het sowieso al niet denderend wat RMP betreft, dus we houden voor hen ons hart vast voor vanavond.

Pakt Westel de zege?

De thuisploeg is favoriet bij Unibet. Een goeie gok van 60 euro op de Parel van de Kempen kan u 102 euro opleveren. Die 60 euro krijgt u via deze link overigens gratis!

Meer nieuws