Datum: 07/12/2014 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Dubbele inzet voor Charleroi: derbywinst én Standard helemaal in crisis duwen
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Dubbele inzet voor Charleroi: derbywinst én Standard helemaal in crisis duwen
Foto: © Photonews

Sporting Charleroi ontvangt vanavond Standard. Het belooft alvast een vurige derby te worden op Mambourg. De thuisploeg wil revanche voor de nederlaag in de heenronde en kan de Luikenaren helemaal in crisis onderdompelen.

De spelers van Sporting Charleroi wonden er de voorbije dagen dan ook geen doekjes om. "De wedstrijd tegen Standard is de belangrijkste van het seizoen", klonk het in koor. Bovendien willen de Zebra's revanche voor de 3-0-nederlaag op de openingsspeeldag.

En Charleroi doet het momenteel goed. KV Oostende werd afgelopen woensdag nog uit de Cofidis Cup geknikkerd en daarvoor lieten de troepen van Felice Mazzu een tien op twaalf optekenen in de competitie, inclusief wedstrijden tegen Club Brugge en RSC Anderlecht.

De druk op de schouders van de Rouches is dan weer enorm. De bestuurstop mestte de voorbije dagen de kleedkamer uit en Standard moeten dringend beginnen winnen om de kansen op play-off 1 gaaf te houden.

En dan zijn er nog de fans. Gisteren kregen de spelers tijdens de laatste training voor de derby nog het bezoek van de harde kern van de Rouches. En de boodschap was niet misteverstaan.

Pakt Charleroi de scalp van de Rouches? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET je al een mooie 162 euro op. Denk je dat de Zebra's deze keer met 3-0 winnen? Dan mag je maar liefst 1.740 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed veilig.

Meer nieuws