zwaZulte Waregem
chaCharleroi
Datum: 26/12/2014 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Regenboogstadion
Zulte Waregem op zoek naar nieuwe overwinning tegen seizoensrevelatie
Zulte Waregem op zoek naar nieuwe overwinning tegen seizoensrevelatie
Foto: © photonews

De kalkoenen zijn binnengespeeld, er kan terug gevoetbald worden in de Jupiler Pro League. Aan de Gaverbeek wil Essevee met een nieuwe driepunter de laatste twijfels wegblazen, Charleroi kan mits winst echt aanspraak maken op play-off 1.

De opdracht was na tien matchen duidelijk voor Zulte Waregem: met 22 punten de winterstop ingaan. Maar ondertussen draait de machine aan de Gaverbeek opnieuw en is het doel al bereikt.

Een driepunter tegen seizoensrevelatie Charleroi zou Essevee zelfs terug doen dromen van play-off 1. Aansluiting met het peloton dat aanspraak maakt op plek 6 is dan namelijk een feit.

Dat kan het doen met eindelijk nog eens Steve Colpaert in de selectie, hij keert terug uit blessure. Zijn invaller Formose Mendy is er dan weer niet bij door een schorsing, Jesper Jorgensen sukkelt nog met de voet.

Selectie Zulte Waregem: Bossut, Cissako, Colpaert, Verboom, Plet, Troisi, Sylla Trajkovski, N’Diaye, Benteke, Skulason, Hazard, Messoudi, Bruzzese, D’Haene, Bostyn, Aneke, Bongonda, Paye, Brebels, Ekangamene.

Charleroi staat er dan weer heel sterk voor momenteel: het speelt de pannen van het dak en staat voorlopig in de top-6. Een overwinning aan de Gaverbeek zou de ambities richting play-off 1 kunnen doen aanzwengelen.

Mazzu kan beschikken over een in grote getale fitte kern. Saglik, Kitambala, Marcq en Penneteau zijn bij de niet-geselecteerden voor de match in Waregem.

Selectie Charleroi: Baume, Coulibaly, Daf, Dewaest, Diandy, Fauré, François, Galvez Lopez, Geraerts, Houdret, Kebano, Mandanda, Mata, Martos, Marinos, N'Ganga. Ndongala, Vandermeulen, Willems, Tainmont

Wie pakt de punten?

Denkt u dat Essevee de punten gewoon thuis weet te houden? Dan kan je via onze gratis bonus van 60 euro meteen 123 euro rijker worden. Een gelijkspel of een overwinning van de Carolo's levert zelfs 210 euro op!

Meer nieuws