Datum: 27/10/2015 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Le Canonnier
Westerlo mist sterkhouder tijdens levensbelangrijk duel op Le Canonnier
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

KVC Westerlo gaat op bezoek bij Moeskroen-Péruwelz

Westerlo mist sterkhouder tijdens levensbelangrijk duel op Le Canonnier
Foto: © photonews

Rode lantaarn Westerlo gaat vanavond op bezoek bij Moeskroen-Péruwelz. Door de zeges van Standard én Sporting Lokeren heeft de ploeg van Harm Van Veldhoven opnieuw dringend nood aan een deugddoende driepunter.

Maar… Dat is niet vanzelfsprekend als je het moet opnemen tegen Moeskroen. Er waait sinds een tijdje een frisse wind op Le Canonnier. De fusieclub boekte enkele knappe resultaten, met als absolute uitschieter de 0-4-uitzege op het veld van KRC Genk.

Cedomir Janevski kan over een nagenoeg fitte kern beschikken en geeft wellicht het vertrouwen aan de elf spelers die Genk over de knie legden.

Westerlo zonder Gounongbe

Westerlo leek zich  te herpakken na een zege bij Standard, maar niets was minder waar. Thuis tegen Lokeren gingen De Kemphanen onderuit. Toen zondagavond ook Standard nog eens won, bengelde Westerlo plots weer moederziel alleen op de laatste plaats.

Van Veldhoven verwelkomt Daems opnieuw in zijn wedstrijdselectie, maar mist wel de geschorste Gounongbe en de geblesseerde Sakor.

Waag er een gokje op!

Denk jij dat Westerlo kan winnen? Waag er een gokje op bij Unibet. Als je 60 euro inzet, dan kan een zege van de bezoekers je 270 euro opleveren. Nog geen account? Maak er hier een aan en ontvang een welkomstgeschenk van 60 euro.

Meer nieuws