Datum: 28/10/2015 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Standard mist grote namen, maar goudklompje speelt wellicht tegen KV Mechelen op volle sterkte
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

Standard krijgt het bezoek van KV Mechelen

Standard mist grote namen, maar goudklompje speelt wellicht tegen KV Mechelen op volle sterkte
Foto: © photonews

Standard krijgt vanavond het bezoek van KV Mechelen. De ploeg van Yannick Ferrera won afgelopen weekend, maar moet nu dus in eigen huis bevestigen. De bezoekers willen zich dan weer herpakken na de 3-4-nederlaag tegen Zulte Waregem.

“EIN-DE-LIJK”, moet Yannick Ferrera afgelopen zondag gedacht hebben na de overwinning op het veld van Sporting Charleroi. De jonge trainer won met zijn Standard voor het eerst in de competitie. De Rouches blijven wel gedeeld laatste, dus de punten blijven welkom.

Met Tetteh én Emond?

Ferrera zal vanavond wellicht een beroep doen op de spelers die begonnen tegen Charleroi. Al is de kans groot dat Tetteh en Emond in de ploeg komen ten koste van Yattara en Badibanga.

Santini, Enoh, Thuram, Scholz en Mmaee ontbreken door een blessure. Dat wil dus zeggen dat de jonge Hubert voor de tweede keer op rij onder de lat zal staan.

Cissé keert terug op Sclessin

Na de klinkende zege tegen STVV werd Mechelen afgelopen weekend weer met de voetjes op de grond gezet door Zulte Waregem. Malinwa incasseerde thuis vier doelpunten, en hoopt op Sclessin iets recht te zetten.

Aleksandar Jankovic beschikt over een nagenoeg fitte kern. Enkel Naessens ontbreekt door een blessure. Voor Ibrahima Cissé wordt het alvast een bijzondere match. Hij keert terug bij zijn voormalige werkgever, waar hij niet kon doorbreken.

Waag er een gokje op!

Een gokje wagen op KV Mechelen kan een pak geld opleveren. Zo kan je van 60 euro zomaar eventjes 300 euro maken. Nog geen account bij Unibet? Maak er dan een aan via deze link en ontvang 60 euro aan wedtegoed!

Meer nieuws