Datum: 12/12/2015 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
OH Leuven mist 3 spitsen, maar wil even flitsend uit de hoek komen bij Charleroi
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

OH Leuven gaat op bezoek bij Sporting Charleroi

OH Leuven mist 3 spitsen, maar wil even flitsend uit de hoek komen bij Charleroi
Foto: © photonews

Een nieuw OH Leuven is opgestaan tegen Anderlecht en Westerlo. De imposante 5-1-zege in de degradatietopper tegen de Kemphanen maakte indruk. Een prestatie die om bevestiging vraagt.

OHL opent het kwartet zaterdagmatchen met een bezoek aan Sporting Charleroi. De Leuvenaars zullen met een vertimmerde aanvalslinie aantreden. Kostovski en Ojo (beiden schouder) zijn samen met Regales (hamstring) out.

Trossard, Remacle en Croizet haalden uit vorige week. Wellicht wordt het drietal vanavond vergezeld van Tapoko. Achterin keert Reynaud terug uit schorsing.

Charleroi dat met PO1-ambities aan het seizoen begon, moet stilaan naar onder kijken. Met een 0 op 6 begonnen de Zebra's dramatisch aan hun terugronde.

Perbet gaat tegen de promovendus op zoek naar zijn achtste competitietreffer. Marcq die op vier gele kaarten staat, moet uitkijken voor een schorsing.

Wie feest op Mambourg?

Als u denkt dat OHL de positieve lijn doortrekt, dan kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u 285 euro opleveren. Gelooft u dat Charleroi aan het langste eind trekt? Dan kan u bij een gokje voor hetzelfde bedrag 102 euro bijschrijven op uw bankrekening.

Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoed via deze LINK.

Meer nieuws