Datum: 27/12/2015 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Standard voor de strijd om PO1, Moeskroen-Péruwelz om uit de degradatiezone te blijven
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

Standard krijgt op speeldag 21 Moeskroen-Péruwelz over de vloer

Standard voor de strijd om PO1, Moeskroen-Péruwelz om uit de degradatiezone te blijven
Foto: © photonews

Na de Henegouwse derby van dinsdag volgt zondagmiddag alweer een Waalse clash tussen Standard en Moeskroen-Péruwelz. Een intens duel waarin heel wat op het spel staat.

Na de zege van Charleroi tegen Genk zaterdagavond ligt de strijd voor PO1 helemaal open. (lees meer) Voor de Rouches, die vorige week kopje onder gingen bij KV Oostende (4-1), telt alleen de zege.

Ferrera kan hiervoor niet rekenen op Trebel. De vinnige Fransman in geschorst. Brüls, De Sart, Thuram en Yatabare haken noodgedwongen af, net als Legear.

Les Hurlus hebben een enorme tuimeling achter de rug en bengelen momenteel in de degradatiezone. Een punt op Sclessin zou de manschappen van Janevski al dik tevreden stellen.

Dussenne is de geschorste aan de bezoekerszijde, een flinke streep door de rekening van Moeskroen-Péruwelz. Aksentijevic, Hubert, Michel, Gulan en de langdurig geblesseerde Peyre ontbreken.

Wie zegeviert in de Vurige Stede?

Standard? Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET u 88,8 euro op. Gelooft u in een stunt van Moeskroen-Péruwelz? Dan kan u met een gokje voor hetzelfde bedrag 420 euro bijschrijven op uw bankrekening.

Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoed van 60 euro via deze LINK.

Meer nieuws