Datum: 31/01/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Kampioen wil weekend in stijl en mét Schoofs afsluiten
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Volg Gent - Waasland-Beveren bij ons LIVE

Kampioen wil weekend in stijl en mét Schoofs afsluiten
Foto: © photonews

AA Gent en Waasland-Beveren sluiten op zondagavond speeldag 24 in de Jupiler Pro League af. Voor de Waaslanders een erg lastige opdracht, terwijl de troepen van Hein Vanhaezebrouck 2016 met veel vertrouwen zijn begonnen.

"Geen enkele match is gemakkelijk", schuwt Vanhaezebrouck de onderschatting. Maar een thuismatch tegen Waasland-Beveren zou op papier wel tot een goed einde moeten kunnen worden gebracht.

Wel zijn er flink wat spelers niet beschikbaar: Olayinka en Van der Bruggen herstellen nog van blessures, net als Gershon. Maar ook Neto (achillespees) en de geelgeschorste Asare zullen er niet bij zijn in de Ghelamco Arena.

Gent is de beste ploeg van België -

Stijn Vreven

"Gent is voor mij de beste ploeg in België", laat Stijn Vreven er alvast geen twijfel over bestaan. "Toch gaan we proberen met een goed strijdplan te komen, want dit zijn het soort wedstrijden waarvoor je het doet."

In dat strijdplan geen Livio Nabab, die nog niet 100% fit is. Ook Myny - geelgeschorst - is er niet bij voor de Waaslanders, de Zweed Demir is nog twijfelachtig.

Kan Waasland-Beveren stunten in de Ghelamco Arena? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 750 euro op. Denk je eerder dat de Buffalo's de punten thuishouden? Dan mag je 104 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws