lokSporting Lokeren
cluClub Brugge
Datum: 27/09/2015 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Daknam
Vanaken keert terug naar Daknam, waar Club Brugge op zoek gaat naar eerste uitzege
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

Hans Vanaken keert terug op Daknam, Club Brugge op zoek naar eerste uitzege

Vanaken keert terug naar Daknam, waar Club Brugge op zoek gaat naar eerste uitzege
Foto: © SC

Sporting Lokeren krijgt deze namiddag Club Brugge over de vloer. De Waaslanders willen vooral verder borduren op hun zege in de beker, terwijl blauw-zwart voor het eerst buitenshuis wil winnen in de competitie. Voor Hans Vanaken, ex-Lokeren, wordt het alvast een speciale match.

Na de stuntzege op het veld van Standard ging Lokeren thuis de boot in tegen Moeskroen-Péruwelz. De ploeg van Bob Peeters blijft zo onderaan het klassement bengelen en met ook matchen tegen Oostende en Gent in het vooruitzicht is dat geen goede zaak.

Peeters kan over een volledig fitte kern beschikken voor het treffen met Club Brugge. Niemand geblesseerd of geschorst. Ansah krijgt wellicht een basisplek, terwijl Ingason zijn plaats mogelijk kwijt is aan Ninaj.

Club met Izquierdo in de ploeg?

Over naar de ploeg van Michel Preud’homme dan. Na twee pijnlijke nederlagen – op Moeskroen en in Napels – herpakte blauw-zwart zich met een klinkende zege tegen Waasland-Beveren en een wandeling in het park van Patro Eisden.

Nu moet Club het goede bevestigen en voor het eerst dit seizoen drie punten pakken in een uitmatch. De geblesseerden Engels, Refaelov, Ibini, Vazquez, Gedoz, Agu en Coopman zijn niet van de partij. Izquierdo begint wellicht aan de match, net als Vossen en Pereira.

Denk jij dat Lokeren de punten thuis houdt? Een gokje op de thuisploeg kan bij UNIBET 216 euro opleveren. Zet je in op Club Brugge, dan kan je 120 euro verdienen. Nog geen account? Maak er dan een via DEZE WEG en ontvang een welkomstgeschenk van 60 euro.

Meer nieuws