chaCharleroi
cluClub Brugge
Datum: 14/10/2016 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Preud'homme en Club Brugge in Charleroi op zoek naar bevestiging en fraaie mijlpaal
Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 0 reacties

Preud'homme en Club Brugge tegen Charleroi op zoek naar bevestiging en fraaie mijlpaal

Preud'homme en Club Brugge in Charleroi op zoek naar bevestiging en fraaie mijlpaal
Foto: © Photonews

Sporting Charleroi en Club Brugge trappen speeldag 10 in de Jupiler Pro League op gang. Een duel tussen twee trainers - Felice Mazzu en Michel Preud'homme - die het goed met elkaar kunnen vinden. Laatstgenoemde is op zoek naar bevestiging en... zijn honderdste zege als trainer van Club.

Als Club Brugge vanavond wint op Mambourg, dan is het de honderdste zege van Preud’homme als trainer van blauw-zwart. Als het bij de eerste poging meteen raak is, zal de Luikenaar daar slechts 168 wedstrijden voor nodig gehad hebben.

Preud'homme op zoek naar honderdste zege als trainer van Club

“Dat gaat nog. Dat is niet slecht, hé”, lachte Preud’homme donderdagmiddag op het persmoment van Club zijn tanden bloot. “Ik hoop dat Felice lief zal zijn. Kan iemand hem een bericht sturen?”, grapte Preud’homme nog.

Genoeg gelachen, want vanavond is het natuurlijk bittere ernst. Club mist met Bruzzese, Mechele, Engels, De Bock, Refaelov, Izquierdo én Diaby maar liefst zeven spelers. Aan de fitte spelers om na de uitzege in Moeskroen te bevestigen op het veld van Charleroi.

Charleroi wil (thuis) nog eens winnen van Club

Charleroi van zijn kant, wil ein-de-lijk nog eens in eigen huis winnen van Club Brugge. Dat is alweer van 1996 geleden. De resultaten van de voorbije weken zijn niet mis. De Zebra’s wonnen van Oostende en pakten een punt op het veld van Zulte Waregem. Club is dus gewaarschuwd.

Meer nieuws