moeMoeskroen
lokSporting Lokeren
0-1
David Hubert (pen) 58'
1-1
Datum: 21/01/2017 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 22
Stadion: Le Canonnier
Kan het nog voor Moeskroen? Operatie redding begint vanavond tegen Lokeren en Rednic weet al hoe hij moet winnen
Diederik Geypen Simon Hamoir
Diederik Geypen en Simon Hamoir
| 0 reacties

Moeskroen heeft nog negen matchen om zich te redden

Kan het nog voor Moeskroen? Operatie redding begint vanavond tegen Lokeren en Rednic weet al hoe hij moet winnen
Foto: © photonews

Met een achterstand van 3 punten begint Moeskroen aan zijn operatie redding. Tegen Lokeren, de eerste tegenstander van 2017, moet gewonnen worden.

"Dit is de belangrijkste match van het jaar", liet coach Mircea Rednic er op zijn persbabbel geen twijfel over bestaan. Enkel de drie punten zijn goed genoeg. En Rednic weet ook al hoe hij Lokeren wil aanpakken. "Met dezelfde organisatie als tegen Club Brugge, maar efficiënter voor doel."

"Voor onze fans zijn het moeilijke tijden. Net nu herken je de echte supporters van Moeskroen", liet Rednic nog optekenen. Wellicht komt enkel Arslanagic van de nieuwkomers aan de aftrap. Ferber, Essikal en Viola ontbreken wegens blessures.

Sterke reeks van Lokeren

Lokeren kende onder Runar Kristinsson een sterk einde van 2016. De laatste nederlaag van de Waaslanders dateert al van 20 november uit bij Charleroi. Op Le Canonnier kan de IJslandse oefenmeester niet langer op Ingason rekenen, die naar het Spaanse Granada trok. Mingiedi en Skulason zijn out.

Verdien geld met jouw voetbalkennis!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 80 euro gratis wedtegoed met een bonus tot 200%! Een gokje op Moeskroen of Lokeren kan je een mooi bedrag opleveren.

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Meer nieuws