Datum: 05/05/2012 18:00
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Jules Ottenstadion
Live Gent op volle sterkte tegen Kortrijk
Bart Vandenbussche
| 0 reacties
Gent op volle sterkte tegen Kortrijk
Foto: © SC

AA Gent krijgt vanavond voor de laatste keer dit seizoen het bezoek van KV Kortrijk. Ook voor Mo Messoudi is het de laatste keer dat hij als bezoeker afzakt naar het Jules Ottenstadion.

De bezoekers lijken uitgespeeld in play-off 1, maar zij zijn nog steeds in staat om dure punten af te snoepen van hun concurrenten. Het team van Sollied kan maar beter de volle buit in Gent houden en daarvoor geen frivoliteiten deze keer, maar op volle sterkte. Morgen trekt Racing Genk naar Sclessin, als de Limburgers verliezen wipt AA Gent weer over hen naar de derde plek.

De thuisploeg kan weer rekenen op Thijs en Jørgensen, die beiden terugkeren uit schorsing. Ook Arzo en Smolders zijn terug na een speeldag rust. Sollied kan geen beroep doen op Soumahoro en M’Sila.

AA Gent zal tijdens deze partij met een zwarte armband spelen om Pieter De Witte, de zoon van voorzitter Ivan De Witte, te herdenken. De 34-jarige Buffalo verloor deze week een lange en zware strijd.

KV Kortrijk trekt naar de Arteveldestad zonder de geelgeschorste Capon. Ook de geblesseerden Van Hout, Vandenbroeck, Mulemo en També zijn afwezig. Ref van dienst is Verbist. Pavlovic en Veselinovic zitten op de bank. N'Diaye en Wijns krijgen daardoor hun kans.

Volg de wedstrijd live via je favoriete voetbalwebsite vanaf 18 uur.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

AA Gent is favoriet. Een gokje bij BWIN op KV Kortrijk daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat AA Gent met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 140 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van KV Kortrijk wint u 725 euro.

Meer nieuws