Datum: 11/04/2015 20:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Buffalo's willen zes op zes pakken op Mambourg
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Buffalo's willen zes op zes pakken op Mambourg
Foto: © Photonews

KAA Gent staat vanavond voor de verplaatsing naar Mambourg. De Oost-Vlamingen krijgen de kans om de perfecte start te nemen in play-off 1. Maar Felice Mazzu heeft zijn troepen na vorige week danig opgenaaid.

KAA Gent stuurde op de eerste speeldag van play-off 1 KV Kortrijk nog puntenloos naar huis. De Buffalo's verkondigen dan wel bij hoog en laag dat een Europees ticket dé ambitie is, maar een zes op zes kan voor een beetje gedroom zorgen in de Ghelamco Arena.

En extra goed nieuws voor Hein Vanhaezebrouck: Moses Simon is klaar voor de strijd. En nog meer goed nieuws voor de coach van Gent: ook Danijel Milicevic en Renato Neto zijn opnieuw inzetbaar.

Sporting Charleroi verloor afgelopen maandag nog bij RSC Anderlecht, maar Felice Mazzu vond dat onterecht en wil dat dus rechtzetten. De Zebra's moeten het vanavond zonder Steeven Willems en Guillaume François zien te rooien. 

Leuk detail: een tweetal maanden geleden eindigde deze wedstrijd op een scoreloos gelijkspel. Matz Sels stopte toen in de slotfase van de partij nog een strafschop van Neeskens Kebano.

Krijgen we opnieuw een gelijkspel in het Zwarte Land? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een mooie 210 euro op. Denk je zelfs dat het wederom een scoreloos gelijkspel worden? Dan mag je maar liefst 600 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig. 

Meer nieuws