zwaZulte Waregem
cluClub Brugge
Datum: 19/05/2016 20:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Regenboogstadion
Het blauw-zwarte titelfeest continues... aan de Gaverbeek
Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties

Zulte Waregem - Club Brugge

Het blauw-zwarte titelfeest continues... aan de Gaverbeek
Foto: © Photonews

Club Brugge speelt vanavond de eerste van twee regelrechte galawedstrijden bij Zulte Waregem. Er staat aan de Gaverbeek immers helemaal niets meer op het spel.

Club Brugge kroonde zich afgelopen zondag tot Belgisch landskampioen. De troepen van Michel Preud'homme trekken dus zonder druk - maar wellicht mét vermoeide benen - naar het Regenboogstadion.

Bjorn Engels is er jammer genoeg niet bij. De verdediger kampt met een spierscheurtje en mist daardoor ook meteen het EK. Ook Lior Refaelov en Claudemir zijn door kwalen niet opgenomen in de blauw-zwarte selectie.

Ook voor Zulte Waregem staat er overigens niets meer op het veld. Essevee telt immers acht punten achterstand op KV Oostende. De fusieclub heeft zich dan ook al verzoend met de laatste plaats in de elitegroep.

We maken ons dus op voor een regelrechte eindeseizoenswedstrijd aan de Gaverbeek. Al wordt het natuurlijk een derby met een gouden randje. En Mbaye Leye hoopt natuurlijk zijn contractverlenging te vieren.

Gaat de landskampioen met de volle buit aan de haal?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een leuke 108 euro op. Denk je eerder dat de thuisploeg zal profiteren van alle pilsjes en flessen champagne? Dan mag je maar liefst 252 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws