lokSporting Lokeren
gnkKRC Genk
Datum: 20/05/2017 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Daknam
Lokeren - Genk zou wel eens een leuke wedstrijd kunnen worden
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Lokeren - Genk zou wel eens een leuke wedstrijd kunnen worden
Foto: © photonews

De eer, meer staat er vanavond niet meer op het spel tussen Lokeren en Racing Genk. En net dat zou wel eens voor vonken op het veld kunnen zorgen.

De prijs is al lang voor Genk in groep B van play-off 2, maar Lokeren wist op te klimmen tot de tweede plaats en wil zijn seizoen in schoonheid afsluiten voor eigen publiek. Niemand heeft nog iets te winnen of te verliezen waardoor we een open wedstrijd kunnen krijgen.

Dat kan vanavond met een mooi resultaat tegen KRC Genk. Bovendien zal de afscheidnemende doelman Copa in de bloemetjes worden gezet. Runar Kristinsson kan niet rekenen op de geblesseerden Overmeire, Maric, Galitsios en Ninaj.

Genk-coach Stuivenberg wil graag ongeslagen blijven in play-off 2, maar kondigde al aan dat hij een handvol spelers rust zal gunnen vanavond. Onder meer Colley, Malinovskyi en Uronen zullen niet aan de aftrap komen. Trossard, Pozuelo en Karelis zijn geblesseerd.

Een gokje kan een mooi bedrag opleveren!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang tot 80 euro gratis wedtegoed! Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Meer nieuws