Datum: 23/04/2013 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Halve Finales (H)
Stadion: Allianz Arena
Live Volg Bayern München - Barcelona live
Volg Bayern München - Barcelona live
Foto: © SC

De clash van vanavond tussen Bayern München en Barcelona stond de voorbije week helemaal in het teken van het wel of niet terugkeren van Lionel Messi in de basis. Wie zal het halen? Bekijk het hier live mee op Voetbalkrant.com.

Messi speelde niet meer sinds hij Barcelona met een invalbeurt voorbij Paris Saint-Germain hielp. De 25-jarige Argentijn zal er vanavond echter zonder twijfel bij zijn. En dat zal nodig zijn, want Bayern München is misschien wel de sterkste tegenstander die de Catalanen dit seizoen al voor de voeten kregen. Der Rekordmeister is al een paar weken kampioen nu en domineerde de Bundesliga als nooit tervoren. In de Champions League konden enkel BATE Borisov en Arsenal de sterrenformatie een verlies aansmeren.

"Messi bezorgt me geen hoofdpijn"

Dat Messi terug in de line up zal verschijnen, houdt Jupp Heynkes amper bezig. "Barça is meer dan enkel Messi", zei hij. Al kan de impact van de Argentijn moeilijk onderschat worden. In de Champions League scoorde hij tot nu toe acht keer en iedereen ziet zijn prestatie tegen AC Milan voor ogen: 2-0 achter na de heenmatch, maar met een fenomenale prestatie trok hij dat eigenhandig recht.

Barcelona gaat op zoek naar zijn derde overwinning in de Champions League in vijf jaar en rekent daarbij op zijn Argentijnse ster. Bayern München kan ook al voor de derde keer in vier jaar de finale bereiken. "Dat Messi speelt, bezorgt me geen hoofdpijn", zei Heynckes nog. Volgend seizoen wordt hij vervangen door ex-Barça-coach Pep Guardiola, maar raad heeft hij niet gevraagd. "Ik bewonder Pep, maar ik heb geen raad nodig van andere coaches. Ik ken mijn team beter dan iedereen en ik weet ook veel van het Spaanse en Barcelonese voetbal."

Van Buyten kan u geld opleveren

Volgens UNIBET. is Bayern de favoriet. Een gokje van 60 euro op de Duitsers levert 129 euro op. Als u denkt dat Lionel Messi als eerste zal scoren, kan u tot vijf keer uw inzet terugverdienen. Of denkt u dat Daniel Van Buyten wel eens voor de verrassing kan zorgen? Als de verdediger als eerste scoort, krijgt u maar liefst vijftien keer uw inzet. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITEeen account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws