Datum: 20/08/2013 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Vierde voorronde (Heen)
Stadion: Philipsstadion Eindhoven
Zet PSV stap richting Champions League?
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Zet PSV stap richting Champions League?
Foto: © SC

Adam Maher zal het tegen AC Milan zonder zijn maatje Bakkali moeten doen om de Italianen te ontwrichten. Slagen de Eindhovenaars er in om zich richting Champions League te stunten?

Adam Maher zelf heeft er alvast zin in. Dat kan u HIER nog eens nalezen. Maar wat kan PSV zonder Bakkali tegen grootmacht AC Milan? Het kan voor ploegen uit de Lage Landen om te stunten tegen de Milanezen, want de wedstrijd in San Siro tegen Club Brugge is nog op het netvlies van vele fans gebrand. 

Zijn de Nederlanders ook in staat tot een stunt(je) met hun jonge ploeg tegen de ervaren rotten van Milan? Een voordeel kan zijn dat PSV al meer gerodeerd is dan de Milanezen: in Italië moet de competitie nog beginnen, terwijl de Eredivisie al een 9 op 9 heeft opgeleverd voor het team van Cocu.

PSV swingde alvast tegen Zulte Waregem in voorronde drie, maar AC Milan is natuurlijk een tegenstander van een heel ander kaliber. Bij Unibet is AC Milan alvast de favoriet om door te gaan. Een gratis bonus van 60 euro levert bij Unibet 84 euro op als Milan in de trommels komt met Anderlecht & co, en bijna het dubbele (160 euro) als PSV doorgaat. 

Wat wordt het vanavond in Eindhoven?

Het wordt vanavond een spannende partij, zoveel lijkt nu al duidelijk. Zowel een overwinning van PSV als een overwinning van AC Milan kan 2,6 keer je inzet opleveren. 60 euro gratis bonus wordt dan al gauw 156 euro. Een aanrader, schreef je dus zeker in via www.unibet.be/voetbalkrant!

Meer nieuws