Datum: 22/11/2016 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Speeldag 5
Houdt Club Brugge de hoop levend tegen de Engelse kampioen?
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties

Voorbeschouwing Leicester City - Club Brugge

Houdt Club Brugge de hoop levend tegen de Engelse kampioen?

Club Brugge zoekt naar zijn eerste punten, Leicester City verloor nog niet. Kan Blauw-Zwart zich op Engelse bodem nog eens schrap zetten voor dat ene waterkansje op Europese overwintering?

Leicester City heeft in principe aan een punt genoeg om door te stoten naar de laatste zestien, maar The Foxes zullen ongetwijfeld op de eerste plaats mikken. Club moet sowieso nog twee keer winnen en Kopenhagen twee keer verliezen als ze willen doorschuiven naar de knock-outfase van de Europa League. Het is veel gevraagd, maar de Bruggelingen hebben zo toch nog een sprankeltje hoop.

Tegen Porto lagen er achteraf bekeken wel mogelijkheden, maar de zeer nipte winst in Sint-Truiden afgelopen weekend spreekt niet bepaald in het voordeel.

Het wedstrijdblad ziet er iets anders uit: Laurens De Bock en Lior Refaelov (maar zal niet spelen) keren terug uit blessure, Abdoulay Diaby en Ruud Vormer zullen er deze keer niet bij zijn. De Engelsen moesten nog geen enkel doelpunt incasseren, maar dinsdag zal vaste doelman Kasper Schmeichel niet van de partij zijn.

Verdien geld met jouw voetbalkennis!

Schrijf je in bij Unibet en ontvang 200% tot 80 euro bonus op je eerste storting. Als Club Brugge wint, wordt je inzet verachtvoudigd!

Meer nieuws