Datum: 03/10/2018 21:00
Competitie: Champions League
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Vicenté Calderon
Één afwezige, maar Club staat toch met vertrouwen voor 'mission impossible'
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Madrid
| 0 reacties

Voorbeschouwing: Atlético-Club Brugge

Één afwezige, maar Club staat toch met vertrouwen voor 'mission impossible'

Club Brugge neemt het vanavond op tegen het grote Atlético Madrid. De Bruggelingen zijn de underdog tegen wellicht het sterkste team uit de poule. Toch straalt er bij Club een gezonde dosis zelfvertrouwen vanaf.

Op de persconferentie met Leko en Vanaken werd het al duidelijk. Club Brugge heeft respect voor de tegenstander, maar wil vooral van eigen sterkte uitgaan. Dat gaf de Brugse oefenmeester alvast aan. "We zijn één tegen één misschien van een minder niveau dan Atlético, maar elf tegen elf moeten we iets kunnen doen", klonk het.

Dat zal alvast zonder Kaveh Rezaei moeten gebeuren. De Iraanse spits, die ook al de derby tegen Cercle moest missen, raakte niet op tijd fit en reisde niet mee af. "Iedereen die hier wel is, is klaar, gemotiveerd en heeft honger", verzekerde Leko.

Atlético wil blamage vermijden

Bij Atlético is men vooral gefocust op het vermijden van een blamage tegen de Bruggelingen. Een blamage is alles minder dan een overwinning vanavond. Men is in de Spaanse hoofdstad nog niet vergeten wat de gelijke spelen tegen Qarabach vorig seizoen tweegbrachten. Toen werd de thuisploeg daardoor uitgeschakeld in de groepsfase.

Meer nieuws