Datum: 25/07/2013 20:30
Competitie: Europa League
Speeldag: Tweede voorronde (Terug)
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Live Gezondheidswandeling voor Standard?
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Gezondheidswandeling voor Standard?
Foto: © SC

Standard speelt vanavond de terugwedstrijd tegen KR Reykjavik in de tweede voorronde van de Europa League. Het is de eerste keer dat Standard in eigen stadion voor publiek zal spelen. Een (ruime) overwinning staat in de sterren geschreven. Volg het hier live mee.

Formaliteit of niet, de wedstrijd moet nog steeds gespeeld worden. Nieuwe verdediger Tal Ben Haim zien we alvast niet in actie, hij stond immers nog niet op de Europese lijst die Standard voor de heenmatch moest afleveren. Verder zullen ook Vainqueur en Ono nog steeds afwezig zijn door blessure.

Igor De Camargo, die niet speelde in de heenwedstrijd, zou wel eens opnieuw kunnen debuteren op Sclessin. Verder is het ook uitkijken naar wat er met Laurent Ciman gaat gebeuren. In de heenwedstrijd kreeg Arslanagic de voorkeur, iets wat voor donderwolken zorgde bij Ciman.

Ook bij UNIBET twijfelen ze niet. Gelooft u toch in een stunt? Een gokje van 60 euro op de IJslanders kan u maar liefst 840 euro opleveren! Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws

Europa League