cluClub Brugge
legLegia Warschau
Datum: 05/11/2015 19:00
Competitie: Europa League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Jan Breydel
De allerlaatste kans voor blauw-zwart!
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

Club Brugge moet vanavond winnen van Legia Warschau

De allerlaatste kans voor blauw-zwart!
Foto: © photonews

Club Brugge ontvangt vanavond Legia Warschau. de West-Vlamingen moeten winnen om de kansen op een Europese lente gaaf te houden.

Club Brugge kijkt momenteel al tegen een vijfpuntenkloof aan met het tweede geklasseerde FC Midtjylland. Met andere woorden: blauw-zwart mag zich vanavond geen misstap veroorloven. 

De strijd kan na vanavond opnieuw helemaal open liggen, maar dan gaan we er wel vanuit dat SSC Napoli ook zal winnen van de Denen. "Ik veronderstel dat de Italianen hun werk zullen doen."

"Er zijn meer wedstrijden en meer speelminuten als we alsnog de Europese kwalificatie kunnen binnnehalen", kon de Luikenaar ook nog kwijt. "Dat is dé motivatie voor mijn spelers."

Voor de volledigheid: de heenwedstrijd in Polen eindigde op een 1-1-gelijkspel. Al had Club Brugge de Legerploeg voor de rust wel altijd moeten doodknijpen.

Pakt blauw-zwart vanavond de overwinning? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een leuke 120 euro op. Denk je eerder dat Legia Warschau komt winnen in ons land? Dan mag je maar liefst 225 euro bijschrijven op je palmares. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws