Datum: 19/03/2015 21:05
Competitie: Europa League
Speeldag: 1/8 Finales (T)
Stadion: BJK Inönü
Club Brugge gaat in de Hel van Atatürk op zoek naar historische kwalificatie
Club Brugge gaat in de Hel van Atatürk op zoek naar historische kwalificatie
Foto: © Photonews

Club Brugge moet vanavond vol aan de bak in het Atatürk Olimpiyat Stadi van Besiktas JK. De West- Vlamingen wonnen de heenwedstrijd dan wel met 2-1, maar dat kunnen 70.000 fanatieke Turken zomaar ongedaan maken.

Of dat denken de Turkse fans zelf toch. Kara Kartallar, de fans, de media… Geen kat in Istanboel houdt rekening met een uitschakeling van Besiktas.

Het Turkse vertrouwen lijkt ons zelfs een beetje te groot. “Het wordt vanavond een simpele 3-0”, hoorden we al uit de mond van enkele spelers. “En ook tegen Fenerbahçe wordt er zondag simpelweg gewonnen.”

Aan Brugse zijde is het het dan weer reikhalzend uitkijken naar de elf namen die Michel Preud’homme op de wei zal gooien. De Luikenaar is namelijk wel degelijk bezig met de bekerfinale van zondag.

Victor Vazquez en Bjorn Engels liggen in de lappenmand, Claudemir en Stefano Denswil zijn Europees niet speelgerechtigd. Voor de volledigheid: Felipe Gedoz trainde gisteren mee, maar achter zijn naam staat nog een vraagteken.

Pakt Club de volle buit in Turkije?

Dan lever teen gokje van 60 euro bij UNIBET al een 249 leuke euro op. Denk je zelfs dat het opnieuw een 1-2-overwinning zal worden voor blauw-zwart. Dan mag je maar liefst 780 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws