Dortmund en Schalke onderuit

Deze namiddag werden al enkele wedstrijden gespeeld van de vierde speeldag in Duitsland. Met enkele opvallende resultaten. Borussia Dortmund verloor met 1-0 van het toen nog puntenloze Köln. In de 57ste minuut scoorde Lottner het enige doelpunt, een hoopvol resultaat voor Club Brugge.

Schalke04 werd op zijn beurt vernederd door Werder Bremen. Met de rust stond het al 3-0 voor Bremen dankzij doelpunten van Charisteas, Borovski en Ailton. In de 81ste minuut werd het zelf nog 4-0 via Valdez. Agali kon voor Schalke nog de 'eerreddende' treffer scoren.

De koploper van de competitie werd zijn eerste nederlaag aangesmeerd. Thomas Zdebel (ex-Lierse) zorgde voor het enige doelpunt waardoor Bochum-Bayer Leverkusen 1-0 werd.

Kaiserslautern verloor met 2-0 van Stuttgart, Hertha Berlijn-Frankfurt werd 0-0 net zoals 1860 Munchen - Wolfsbur Freiburg-Mönchengladbach ten slotte eindigde op 4-1.