Nieuwe gezichten bij enkele ploegen

Nieuwe gezichten bij enkele ploegen
Foto: © SC

Zoals reeds gisteren vermeld, heeft Deinze Fabio Da Silva aangetrokken. De Braziliaan is pas speelgerechtigd volgend weekend tegen Brussels. Nico Vanderdonck verlaat Deinze en gaat bij Denderhoutem voetballen. Het wordt een prettig weerzien met trainer Geeraerd en met de ex-spelers Boydens, Cool, David en Van Holm.

Geel heeft Kevin Nicolay aangetrokken. De jonge verdediger tekende voor 2 seizoenen. Nicolay komt van Anderlecht en werd vorig seizoen aan De Graafschap uitgeleend. Zijn contract met Anderlecht werd verbroken.

Oostende heeft zich versterkt met de Fransman Mehdi Makhloufi. De 24-jarige linkermiddenvelder komt over van Wezet en tekende een contract voor 1 seizoen. Makhloufi speelde voorheen al voor Cercle en Beveren.

Ten slotte deed ook Roeselare een nieuwe transfer. De West-Vlamingen contracteerden de 28-jarige verdediger Thierry Eeckman. Eeckman speelde achtereenvolgens bij Racing Heinis Gent, Ingelmunster en het huidige Sporting West. Gregory Nuyttens verlaat dan weer Roeselare om bij Wevelgem City te gaan voetballen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties