KV Kortrijk voelt zich aangevallen

KV Kortrijk voelt zich aangevallen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het bestuur van KV Kortrijk voelt zich aangevallen door de uitspraken van de Waasland-voorzitter die clubs als KV Kortrijk en KV Mechelen ''aasgieren'' noemt.

Tijdens een persconferentie op vrijdag 14 mei om 16u30 op KVK zal voorzitter Allijns hierop reageren en het standpunt van de club in het licentie-dossier duidelijk maken. Tegen die tijd moeten de uitspraken in de zaken in beroep rond Nieuwkerken en Meldert bekend zijn. Deze gevallen worden in beroep behandeld om 14.15u.Voorzitter Allijns zal het onder andere hebben over de situatie van de clubs in derde klasse tegenover de RSZ en de BTW en de positie die KV Kortrijk daarin inneemt. Ook zal hij laten weten of de club desgevallend in beroep gaat tegen de beslissing inzake 'het geval Cappellen'Intussen wenst de club te onderstrepen dat hij pas als laatste een klacht heeft aangebracht, dit ter bescherming van de eigen belangen toen FC Turnhout een 'zaak Elias' aanbracht.De club stelt inmiddels vast dat de zaak Elias van de baan is. De klacht werd niet ontvankelijk verklaard.

Voor de commissie voor het statuut van de speler wordt het alleen nog een lang aanslepende juridische kwestie, waarin KVK zich 100% zeker weet van zijn zaak. Zelfs bij bestraffing zou het hier alleen gaan om een geldboete.

Het forum van de KV Kortrijk supporters website ligt plat door overbelasting rond het tijdstip dat de uitspraak zou vallen in het licentiedossier. Er waren zo'n 150 deelnemers aangemeld. De supporters blijken tegelijk woedend en verbitterd door deze uitspraak.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties