STVV en BHZ spelen gelijk

Dit Limburgs onderonsje voor 1200 toeschouwers eindigde op een logisch 1-1 gelijkspel. De Truienaars hadden het beste van het spel gedurende de eerste 60 minuten en kwamen dan ook verdiend op voorsprong via De Ceulaer in de 60ste minuut. Daarna kwam BHZ goed opzetten wat hen via Criel, op assist van Mbonabucya (ex-STVV), de niet geheel onverdiende gelijkmaker opleverde. Beide ploegen kregen nog kansen om de wedstrijd in hun voordeel te beslissen, maar het bleef bij 1-1.

De wedstrijd ging door op de Beringse Motbemden, omdat de burgemeester van Heusden-Zolder, Tony Beerten, de wedstrijd in zijn eigen gemeente niet toeliet. BHZ had het plan om de wedstrijd in het eigen stadionnetje aan de Noordberm te spelen, maar dat ging dus niet door. De wedstrijd tegen Lierse vindt om dezelfde reden plaats op het veld van provincialer AC Tervant, eveneens op het grondgebied Beringen.