Zebra's laten zich vangen

marc gevers

Voor 4.675 toeschouwers heeft MSV Duisburg zich laten vangen door de tweede uit de Regionaliga Nord Paderborn SC.

Bij de bezoekers stond Peter Van Houdt nog eens in de basis, de thuisploeg kwam het eerst op voorpsrong in de 34e minuut, doelpuntenmaker van dienst was Alexander Lobe, meteen de ruststand.

De Zebra's namen in de tweede helft toch wat meer iniatief en konden gelijk maken via Kurth. In de 54e minuut scoorde Spork voor Paderborn de 2-1, vijf minuten later mist dezelfde Spork nog een strafschop.
Zo bleef het spannend tot het einde, Grlic van Duisburg kreeg nog rood in de slotfaze, zo werd het een verdiende overwinning voor de derdeklasser en mogen ze zich misschien opmaken voor een klepper uit de Bundesliga.