Real niet op zoek naar nieuwe coach

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Real niet op zoek naar nieuwe coach
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid is dan toch niet op zoek naar een nieuwe coach. Dat beweert de Koninklijke zelf. Real wil immers met hulptrainer Mariano Garcia Remon verder.
 
De afgelopen dagen werden een hoop mensen in verband gebracht met Real. Zo vielen onder andere de namen van Sir Bobby Robson, Ronald Koeman en Felipe Scolari. Jose Luis Cerrano, secretaris van Real, is daarover duidelijk: “We hebben veel respect voor mensen als Sir Bobby Robson, maar we zijn niet op zoek naar een nieuwe coach. Remon won zijn eerste wedstrijd, dus denken we er niet aan om hem weg te sturen.”
 
“Heel veel mensen boden ons de afgelopen dagen coaches aan, maar de president (Florentino Perez) verkoos Remon. Voor hoe lang dat zal zijn, weet niemand. Misschien één jaar, maar wie weet ook twee...”, aldus Cerrano.
 
Het lijkt er dus sterk op dat Remon Camacho, die afgelopen week opstapte bij Real, ook definitief zal opvolgen. Remon stond in een ver verleden nog onder de lat bij Real. Daarna werd hij coach bij Sporting Gijon en Numancia, alvorens de job van assistent-trainer bij de Koninklijke op zich te nemen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties