Kan KVM de kloof verkleinen ?

Truyens Himke
| 0 reacties
Kan KVM de kloof verkleinen ?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dit weekend staat de topper KV Mechelen tegen Zuid West op het programma. Voor Malinwa is dit de gelegenheid om terug aan te sluiten bij de top drie.
 
Morgenavond staat KV Mechelen – Zuid West in de belangstelling. Voor de manenblussers is dit de uitstekende gelegenheid om dichter bij de top van het klassement te geraken. Mechelen begon zwak aan het seizoen maar overtuigde vorig weekend iedereen van zijn kunnen met een 0-3 overwinning op en tegen Wetteren. De vraag is: “Kan KV deze lijn doortrekken?”
 
Een andere belangrijke wedstrijd is voor de andere ploeg uit deze Dijle stad; Racing Mechelen. Zij spelen zondag op het veld van Evergem voor de volle buit om zo uit de risico zone te geraken. Buiten de eerste speeldag (0-5 op en tegen Wevelgem) liet Racing nog niets zien dit seizoen. Maar ook de tegenstander, Evergem wil van zijn laatste stek weg.
 
Turnhout vond vorig weekend eerherstel en hoopt ook dit weekend te presteren op het veld van Racing Waregem. Leider Torhout verdedigd op zondag zijn leiderspositie tegen middenmoter Nieuwkerken, eerste achtervolger Denderhoutem ontvangt Wevelgem City.

Verder staat er in de middenmoot nog Cappellen – Maldegem, Denderleeuw – Wetteren en Lyra – Bornem op het menu.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties