Rankovic zorgt voor onrust bij Vitesse

Bert Van Houtte
| 0 reacties
Rankovic zorgt voor onrust bij Vitesse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aleksander Rankovic heeft zich afgelopen zondag niet als een echte prof gedragen. De Vitesse-middenvelder vernam op de dag van de wedstrijd dat hij op de bank moest plaatsnemen voor de wedstrijd tegen PSV. Dit kon Rankovic maar moeilijk aanvaarden en hij pakte meteen zijn spullen mee en was weg. De middenvelder bekeek dan maar de wedstrijd vanuit de tribunes.

Vitesse-trainer Sturing was niet te spreken over het gedrag van zijn speler, hij liet verstaan dat Vitesse iedere speler nodig heeft. De oefenmeester liet ook nog verstaan dat hij nog nooit problemen heeft gehad in het verleden met Rankovic. 

De speler liet vandaag weten dat hij ziek was, de voorbije wedstrijden had hij echter nog een basisplaats bij Vitesse. Hij speelde de voorbije wedstrijden op de plaats van onze landgenoot Stijn Vreven. De Vitesse-verdediger kampte met een blessure, maar was op tijd fit voor de wedstrijd tegen PSV. Ondanks dat Rankovic het heel behoorlijk deed op de plaats van Vreven koos Sturing toch voor onze landgenoot. 

Naar verluid zou er interesse zijn van het Duitse Hertha voor Rankovic, men wou de middenvelder nog eens aan het werk zien. Maar dat gebeurde echter niet. Dat er interesse komt voor de middenvelder is niet zo heel vreemd, zijn contract loopt af op het einde van het lopende seizoen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties