Zondag is een 2de ploeg zeker van eindronde

Truyens Himke
| 0 reacties
Zondag is een 2de ploeg zeker van eindronde
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het eerste ticket voor de eindronde werd reeds lange tijd geleden door het West-Vlaamse Torhout opgeëist. Na dit weekend weten we ook wie als tweede ploeg, samen met Torhout, derde A mag gaan vertegenwoordigen in de eindronde.
 
Er zijn nog drie kanshebbers voor de 2de periode; Denderleeuw, Turnhout en Maldegem willen elk hun kans wagen voor de extra wedstrijden op het einde van het seizoen.
Denderleeuw zal het uit op “Den desel” opnemen in de streekderby tegen Denderhoutem. Geen gemakkelijke opdracht, beide ploegen staan goed genoteerd in het klassement en een derby is altijd iets anders. <Lees meer>
Turnhout heeft ook niet de gemakkelijkste opdracht, uit op Cappellen moeten de “Binken” zien te winnen. Klein detail, Turnhout won op verplaatsing dit seizoen nog maar twee maal van de negen wedstrijden.
En voor de derde kanshebber Maldegem, zit de wedstrijd ook niet echt mee. Achter de Kazerne winnen van KVM en hopen op puntenverlies bij Denderleeuw en Turnhout.
 
Verder zijn er nog Lyra – Torhout, Bornem – RC Mechelen, FCN St-Niklaas – Wetteren, Waregem – Sporting West en Evergem – Wevelgem.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties